Välkommen att bli en i teamet

Personlig assistent är inte ett vanligt jobb. Du blir en viktig och bestående del av människors liv. Du är där när tårarna rinner och när skratten aldrig tar slut. Vi som valt att bli personliga assistenter har svårt att tro att den glädje och betydelse vi känner på väg till jobbet går att hitta någon annanstans.

Om du som personlig assistent mår bra, så kan du ge våra kunder bästa möjliga livskvalitet. Därför är goda villkor för våra anställda ett måste för oss! Hos Jonis Assistans har alla konkurrenskraftiga löner, friskvårdsbidrag, utbildning, försäkringar, pensionsavsättningar och självklart har vi kollektivavtal. Ibland vankas det också trevliga personalfester

Vi tycker att det är viktigt att ha en bra ledare. Hos oss kan du vända dig till dina ledare med både små och stora frågor. Det är en person som finns tillgänglig för dig. Svarar vi inte direkt så mailar eller ringer vi upp så snart vi kan.

Om du uppskattar moderna och effektiva lösningar för schemaläggning och tidrapportering kan vi med glädje berätta att vi använder oss av Aiai som förutom att vara branschledande, (tycker vi) också är mobilanpassat

 

Som medarbetare är du vår viktigaste del för nöjda kunder. Allt hänger ihop! Vårt måtto är ”Trivas, må bra och prestera”. Därför är samarbete nyckeln till god assistans och en bra arbetsmiljö.

Och om det är något du vill att vi ska förbättra som arbetsgivare så har vi stora öron. Jonis Assistans ledning arbetar nära verksamheten och är nyfikna på dina idéer!

Sök jobb hos oss!

4 + 5 =